Misioni & Vizioni

Misioni:

Promovimi, respektimi dhe mbrojtja e të drejtave të personave me sindromën Down në Kosovë, dhe familjarëve të tyre.

 

Vizioni:

Për mundësi të barabartë në shoqëri, duke respektuar plotësisht të drejtat e njeriut, diverzitetin njerëzor dhe identitetin e lindur për çdo person me sindromën Down, kjo për të kontribuar drejt përmirësimit të standardit të jetesës dhe zhvillimit në përgjithësi të personave me sindromën Down si dhe fuqizimin e prindërve/familjarëve të tyre.