Sot u mbajt punetoria me antaret e Down Syndrome Kosova-dega Mitrovice, ku secili pati mundesine te dizajnoj mbeshtjellesin e telefonit imagjinar. 🤳🏻📱💭 Te gjitha kontrastet dhe ngjashmerite, ngjyrat, format dhe madhesite do vijne n’jete permes produkteve qe do lansohen se shpejti!⏳🎨 #3DXpovjen…