Bistro Garden X21

Bistro Garden X21, është një projekt i vendosur në Qendrën Down Syndrome Kosova në Prizren. Në kuadër të këtij projekti, është ngritur ambienti i një kuzhine stërvitore, ku personat me sindromë Down përvetësojnë aftësi në përgatijen e ushqimeve dhe shërbimin. Bistro Garden X21  është i hapur për të shijuar një kafe ose një çaj në një atmosferë miqësore dhe të qetë. Bistro Garden X21 synon të zhvillojë trajnime më të detajuara në aspektin profesional  si asistentë shefi kuzhinës, ndihmës kuzhine, shërbyes