Anëtarët e Down Syndrome Kosova kanë vizituar UBT-në, ku janë takuar me studentët dhe stafin e Fakultetit të Stomatologjisë, me të cilët kanë kaluar kohë të mrekullueshme dhe përplot me aktivitete.   Atyre u është bërë kontrolli i dhëmbëve dhe gojës, si dhe së bashku diskutuan…