Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, së bashku me shoqatën “Down Syndrom Kosova”, ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi përmes të cilit fëmijët me sindromën down, do të kenë mundësinë të…