Lajme Nënshkruhet marrëveshja për aftësim profesional të të rinjve me sindromën down 07Maj Prishtinë, më 07 maj 2019 Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Shoqata “Down Syndrome Kosova” nënshkruan sot marrëveshje bashkëpunimi, me qëllim të aftësimit profesional të të ri…