15:51, 21 Mars 2019 Në Ditën Botërore të Sindromës Down shoqata “Down Syndrome Kosova” u bë me shtëpi të re. Në një ceremoni ku të pranishëm ishin anëtarë, prindër dhe figura të profileve të ndryshme u zyrtarizua rilokimi i shoqatës në objektet afariste përballë Katedrales n…