Shoqata Down Syndrome Kosova, qendra në Mitrovicë, ka hapur sot kuzhinën me qëllim të krijimit të mundësisë së punësimit për personat me sindromën down, si dhe gjenerimin e të ardhurave për ta. Shqipe Breznica,…