Për Lindin dhe Jehonën, nga Shoqata Down Sindrome, ka qenë një ditë e veçantë. Ata tërë ditën kanë qenë në shërbim të qytetarëve, njëri në rolin e kamerierit dhe Jehona në rolin e shitëses.