Libraria Dukagjini në bashkëpunim me shoqatën “Down Syndrome Kosova” kanë zhvilluar një aktivitet ku kanë bërë shitjen e kartolinave dhe qirinjve me motive për festën e të dashuruarve. Aktiviteti ka disa herë që po organizohet në forma të ndryshme, për raste të ngjashme. Aktivit…