Libraria Dukagjini International Bookstore në bashkëpunim me Shoqatën Down Syndrome Kosova kanë filluar shitjen e kartolinave dhe qirinjëve me motive për festën e të dashuruarëve ‘Shën Valentini’ sot më datë 13.02.2019 dhe nesër me 14.02.2019. Aktiviteti i titulluar “NGA TË DASHU…