NGA TË DASHURIT TANË PËR DASHURINË! Dukagjini International Bookstore në bashkëpunim me Shoqatën Down Syndrome Kosova do të bëjnë shitjen e kartolinave dhe qirinjeve me motive për festën e të dashuruarëve ‘Shën Valentini’ më datë 13.02.2019. Duke zgjedhur që të uroni të dashurit tuaj me kartolinat dhe qirinjët punëdore t’shoqatës sonë, ju kontriboni drejtëpërdrejtë në qëndrueshmërinë e ofrimit të shërbimeve psiko-sociale! Në ambinentin e ngrohtë të librarisë, ju mirëpretë stafi i librarisë dhe Aldi Hoxha dhe Linda Dibra! #dukagjinibookstore #valentinesday #downsyndromekosova #loveday #handmadecards #booklife #book #bookshop #event #prishtina