KONKURS  Shoqata Down Syndrome Kosova është organizatë jo qeveritare, e themeluar në vitin 2007 nga prindërit e personave me sindromën Down. Misioni i shoqatës është promovimi, respektimi dhe mbrojtja e të drejtave te personave me sindromën Down në Kosovë, dhe familjareve të tyre. Men…