Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj këtë vit ka përzgjedhur kartonlinat e punuara nga fëmijët me Sindromin Down. Shkrimi i tij i plotë në Facebook: Në përkrahje të fëmijëve me Down Syndrome, këtë vit kam përzgjedhur kartolinat unike të punuara nga ta me shumë dashuri dhe përkus…