Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) me 18 dhjetor, do të organizojnë gala mbrëmje në mbështetje të organizatës “Down Syndrome Kosova”. Kryetari i OEK-ut, Berat Rukiqi, e ka quajtur të veçantë këtë mbrëmje dhe ka sqaruar se mjetet që do të grumbullohen do të shkojnë për përkrahje t….