Down Syndrome Kosova i bashkohet edhe kete vit Vrapimit me Babadimra 😍❤️ Mini Maratona Humanitare Vrapo Babadimer 3 Mos e le per fund edhe 7 dite kan mbet deri ne diten e maratones🤶🎅🏃‍♀️🏃 A ka ma mire se me qene ti arsyeja e buzeqeshjes dhe gezimit te dikujt tjeter ? Atehere qka po pret eja bleje nje kostum babadimri dhe gezoje nje familje . Bëhu Babadimër, jepi buzëqeshje nje familjeje Edicioni i 3’te Mini Maratona Humanitare Vrapo Babadimer