Mbahet sfilata e modës për persona me nevoja të veçanta. Tune in sot në Radio UrbanFM 103.5 me ‘Traffic’ me Berna Caka prej orës 17:00 dhe musafir nga eventi Alban Fejza ‘E bukura fillon me ne’ për më shumë info. http://radiourbanfm.com/mbahet-sfilata-e-modes-per-persona-me-nevoja-te-vecanta/