Sot është data 3 dhjetor 2018, Dita Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara. Si pjesë aktive e shoqërisë këta persona kanë nevojë mbi gjithçka për respekt, buzeqeshje dhe dashuri. Në mënyrë që të ndjejnë sa më pak diferencën me pjesën tjetër të komunitetit që i r…