Aldi Hoxha me shumë entuziazëm ka fillu punën praktike tek ne. 😍Aldi është angazhuar menjhëherë në punët tona të përditshme dhe bashkë po punojmë në kampanjat e reja për klientët tanë. Aldi ka sjellë ekstra pozitivitet dhe dashuri në zyrën tonë.❤️ Malda Susuri Rona Sefedini Eldena Dakaj Vullnet Voca Fitore Haliti Anton Nrecaj