Sot e ëmbëlsuam vetën me përfundimin e aktivitetit për nderë të festës së Fitër Bajramit “ Ëmbëlso vetën, ndihmo tjetrin”. Ishim afër fëmijeve me sindromen down në organizatën DOWN SYNDROME KOSOVA me qendër në Mitrovicë. Qyteti i Mitrovicës që shquhet per humanizëm, andaj edhe qytetarët kanë kontribuar pa pertesë që sot ti gezojmë këta femijë me disa nga paisjet e nevojshme. Rinia Demokratike së bashku me znj.Valdete Idrizi u zotuan se do të jenë përkrahës të çdo lloj organizimi për femijet me sindromen down që ata të integrohen dhe të jenë pjesë e komunitetit sikurse të gjithë ne! FALEMINDERIT : znj.Valdete Idrizi, Missini Sweets, Kulla Tenda, Ballkan Special, Pastiqeria RoadSide, ArtGazi , si dhe qytetarët e Mitrovicës. #RDK #DekadaeRe