AKTIVITETI I TENNISIT NE BASHKPUNIM ME DOWN SINDROME KOSOVA -DEGA GJAKOVE. Kemi filluar aktivitetin e tenisit me femijet e Down Sindrome Kosova dega ne Gjakove , ku klubit tone i jane bashkuar Vlera , Meritoni dhe Halili. I ftojme te gjithe femijet e deges qe te behen pjese e botes se tennisit me shume dashuri 😍 Falemnderim per organizatoren e deges Dona Rraci per bashkepunim dhe ndihme rreth aktivitetit. #ShperndajDashuri #SpreadLove #WeAreTennis #Tennis