Vizita në kuadër të 10 vjetorit në Down Syndrome Kosova – DSK! Kompania e Sigurimeve ELSIG me rastin e 10 vjetorit, vizitoi DSK-në dhe njëkohësisht dhuroi lodra fizioterapeutike të nevojshme për një pjesë shumë të rëndësishme të shoqërisë tonë! Falënderojmë DSK-në për pritjen e tyre të ngrohtë dhe mundësinë për t’i vizituar ata. Gjithçka që duhet ta keni! KS ELSIG