Ka filluar punëtoria e radhës,e cila po mbahet nga Down Sindrom Kosova.Punëtori po udhëhiqet nga Marigona Sadiku, Ermira Shabani. Kjo punëtori është organizuar në kuadër të Konferencës së parë Ndërkombëtare mbi Shëndetin, Mirëqenien dhe të Drejtat e Fëmijëve. Qëllimi i kësaj punëtorie është të njohim qasjen dhe raportin të cilin duhet ta kemi me fëmijet me sindrom Down. #healthychildrenbrightfuture