Të nderuara Media Klubi I Notit Termopan ka organizuar garen e parë ndërkombëtare të notit për personat me sindromin down. Kjo garë është e para në Ballkan, andaj për të realizuar këtë aktivitet është dashur të ponojmë me muaj për një organizim të tillë. Garat mbahen me datën 19 dhe 20 Maj në pishinen Zenit. Në këtë garë janë pjesëmarrë 12 shtete: SHBA, Britania e Madhe, Suedia, Estonia, Romania, Shqipëria, Maqedonia, Irlanda, Turqia, Danimarka dhe Kosova. Orari I garave: 19 maj 2018 9;20-09:50 Parada 09:50-10:00 Fjalim Kryetari I Klubit te notit z.Lulzim Zhdrella Besim Hasani-President e KOK Geoff Smedley-President i DSISO Imer Rama -Kryetar i Federates Nxemje 10:00-10:30 10:45 Gara Me respekt Kn Termopan