Gjithqka gati për turneun ndërkombëtar 1st Open International Swimming Championships Kosovo 2018-Down Syndrome Të gjitha përgaditjet për evenimentin e parë në Ballkan për përsona me Down Sindrom në not po shkojnë drejt përfundimit.Kjo garë po organizohet nga KN TERMOPAN në bashkpunim me Federaten e Notit të Kosoves dhe Shoqaten Down Sindrom. Për gjith këtë punë të mrekullushme u jemi mirnjohës të gjith atyre që dhanë kontribut që ky eveniment të ketë shkëlqimin e vet. I falënderojme sponzorët të cilët nuk hezituan që të na përkrahin në këtë aktivitet. Sponzor gjeneral Qumeshti Vita Organizata Gjermane Help Art Studio Restaurant Golden Imperial Restaurant Adriatiku Hotel Afa Pruthi Pro Sport Pishina Zenit Goody’s Burger House Meridian