Ftoheni të merrni pjesë në promovimin e vidoklipit të këngës “ PËR TY “ , këngë e cila i dedikohet fëmijëve me nevoja të vecanta dhe aftësi të kufizuara. Promovimi do të realizohet për nder të ditës botërore të Sindromës Down ,ku pjesë e videoklipit janë të përfshirë dhe fëmijët nga DOWN SINDROME KOSOVA. Për realizimin e këngës dhe videoklipit falënderojmë : Florie Bajoku, Avni Krasniqi, Ujkan Hysaj. Down Sindrome Kosova, Institucioni parashkollor “ IP Linda” dhe Passion Dance- Fushe Kosovë Datë 20.03.2018 , ora 17:30 / Salla e Amfiteatrit “ The British School Of Kosova” Ju mirëpresim !