Sot u mbajt punetoria me antaret e Down Syndrome Kosova-dega Mitrovice, ku secili pati mundesine te dizajnoj mbeshtjellesin e telefonit imagjinar. đŸ€łđŸ»đŸ“±đŸ’­ Te gjitha kontrastet dhe ngjashmerite, ngjyrat, format dhe madhesite do vijne n’jete permes produkteve qe do lansohen se shpejti!⏳🎹 #3DXpovjen…