Qumështorja Vita këtë fundvit ka festuar së bashku me fëmijët e mrekullueshëm të qendrës Down Syndrome Kosova. Jemi mbledhur të gjithë së bashku në një ndejë të organizuar në qendrën Dardha Playland duke kaluar momente gëzimi dhe hareje nën shoqërinë e muzikës,lojrave të ndryshme dhe shumë dhuratave festive nga Vita. Urojmë që buzëqeshja e cila mbretëronte në sytë e këtyre bukuroshëve dje mos të largohet asnjëherë. Ju e meritoni të jeni të lumtur gjithmonë! #qumeshtorjavita #festomevita #downsyndromekosova