FTESË Shoqata Down Syndrome Kosova në bashkëpunim me Meridian Express ka nderin dhe kënaqësin të ju ftojë në ngjarjen me rastin e lansimit në treg produktin e ri Xhem X21 Mjedra. Nga data 16 Nëntor 2017 Xhem X21 Mjedre do të jetë prezent në të gjitha pikat shitëse të Meridian Express. Shpresojmë të jeni pjesë e kësaj ngjarje, ngjarje e një rëndësi të veqantë që kontribon dhe hapë rrugë për punësimin e personave me sindromën Down. Meridian Express si kompani në vazhdimësi ka treguar dhe vazhdon të tregojë përgjegjësi sociale . Ju mirëpresim. Vendi : Meridian Express, Dragodan Adresa, Rr. Ekrem Rexha, Prishtinë Koha: 17:00 Data : 16.11.2017 Me respekt, Shoqata Down Syndrome Kosova Ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në e-mail adresën info@downsyndromekosova.org ose në numrat 038 610-715, 044/476-750.