Ngritet flamuri i Kosovës Në Kampionatin Evropjan të Notit për Përsona me Down Sindrom që po mbahet në Francë. Notuesja kosovare Medina Surdulli arriti që ta ngrit flamurin e Kosovës duke u stolisur me medaljen e argjendë në diciplinen 1500m Krol. Ky është një sukses shumë i madh i notueses tonë e cila në këtë garë shumë të rëndësishme arriti që të rangohet si e dyta në Evropë. Falënderojmë trajnerin Prof Enver Hajredini i cili po bën punë të jashtëzakonëshme që ti përgaditë sportistët tonë. Një falënderim te veqant poashtu për ambasadorin e Kosovës në Francë Qëndrim Gashi i cili takoj dhe uroj garuesen tonë Medina Surdulli dhe stafin që ishin me të. Falënderojm Ministrinë për Kulturë Rini dhe Sport ,Sponzorët, si dhe të gjith përkrahësit që mundësuan pjemarrjen e grueses tonë në këtë kampionat