InfoPress / Sahide Dedushi Në disa tekste shkollore sipas Komitetit të Arsimit ka përmbajte diskredituese, sidomos për fëmijët me sindromën down. Shumë personalitet, deputet dhe shoqata të ndryshme kanë reaguar, duke kërkuar nga Ministria e Arsimit që urgjentisht të merret me këtë problematikë dhe…

SONY DSC