Në kuadër të muajit Tetor, muaji i ndërgjegjësimit për sindromën down, Down Syndrome Kosova prezenton: “Bukuritë përmes fotografisë” Fotografitë janë realizuara nga të rinjët e Shoqatës Down Syndrome Kosova dhe janë vendosur në dru dhe në gurë nga profesionisti i fotografisë z. Ridvan Slivova. Vendi: Muzeu Kombëtar i Kosovës, Prishtinë Data: 30.10.2017 Ora: 19:00