Dje, me grupet e shkollareve, ishim ne vizite ne shoqaten Down Syndrome Kosova. Shkollaret paten mundesi te njihen per se afermi me punen e kesaj shoqate. Ata paten mundesi gjithashtu, te shijojne edhe produktin me te ri ‘Xhem21 Mjedra’ qe prodhohet dhe paketohet ne kete shoqate e te blejne kavanoze me kete xhem kaq te shijshem. Ne emer te qendres tone, nje faleminderit te madhe per mikpritjen dhe kohen qe i’a kushtuat femijeve tane. Me respekt, Eni-Edu-Ars