Ministri Kujtim Gashi takoi notaren Medina Surdulli. Ministri Gashi shprehu gatishmërinë e plotë për të përkrahur atë dhe sportistët e talentët tjerë me nevoja të veçanta. “Do të përkushtim të posaqëm për kategorinë e sportistëve, të rinjve dhe artistëve me nevoja të veçanta”, u shpreh Gashi.