Personat me sindromën Down do të shprehin shkathtësitë e tyre në pikturë dhe gatim. Ejani të gjithë të martën në qendrën tonë dhe bëhuni pjesë e përpjekjeve tona për integrim social të personave me sindromën Down. Veç tjerash do të keni mundësinë të shijoni artin dhe gatimin e tyre. Ky aktivitet i qendrës së DSK në Prizren organizohet në mbështetje të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal.