Të nderuar miq, bashkëpunëtorë të DSK-së Në qendrën e DSK-së në Prizren me dt.07.07.2017 me fillim në ora 10:00 do të hapim Bistro Garden X 21. Ky program do të krijon mundësi të trajnimit dhe aftësimit profesional për personat me sindromën Down duke synuar edhe punësimin e personave me sindromën Down brenda këtij programi. Ju mirëpresim me dt 07.07.2017 në qendrën e DSK-së, Prizren me fillim në ora 10:00. DSK 😊