Me dt 28.06.2017 me fillim ne ora 19:30 ne Swiss Diamond Prishtinë, nën patronatin e Ambasadës Italiane me iniciative te Komandantit Fabio Cagnazzo organizohet koncert bamirësie qe ka për qellim mbledhjen e fondeve për te mbështetur kauzën e Shoqatës Down Syndrome Kosova dhe Sos Fshatit. Ftojmë te gjithë miqtë bashkëpunëtorët e DSK te jene pjese e kësaj ngjarje, te interesuarit për pjesëmarrje mund te na kontaktoni ne emailin zyrtar te DSK-ës info@downsyndromekosova.org apo ne facebook-un e DSK-es, si dhe ne numrat kontaktues 038/610-715, +37744476-750. Çmimi i biletës 10 Euro. Konfirmimet pranohet deri me 26.06.2017. Ju mirëpresim .